ЦСКА покани Стивън Ло на мача с Литекс


ЦСКА покани Стивън Ло на мача с Литекс

7206 0

ЦСКА покани милиардера Стивън Ло в ложата на стадион "Българска армия" за дербито с Литекс. Мачът от 13-ия кръг на "А" група е утре от 19,30 часа.

Бизнесменът, с който са свързани надеждите за спасение на "червените", пристигна в България. В сряда вечерта той е посетил едно от нашумелите заведения в столицата.

Часове по-рано клубът успя да изчисти задължения в размер на 540 000 лв. и спаси лиценза си за евротурнирите през следващите 3 сезона. Твърде е вероятно сумата да е инжектирана именно от Ло.

Ръководството на ЦСКА се надява богаташът да стане генерален спонсор и да инвестира 30 млн. лв. за ремонт на стадиона и тренировъчната база в Панчарево. Това обаче зависи изцяло от развитието на проекта му "Света София" край столицата. Комплексът е на стойност 1,6 млрд. евро и включва казина, голф игрища, хотели. Строежът трябва да стартира до края на годината.

Не е изключено Ло да помогне на ЦСКА и днес, пише "Преса". Президентът Александър Томов дал дума, че футболистите ще получат заплатите си за август преди двубоя с Литекс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички