Стойчо Младенов: Имаше лакти, нарушения не се отсъждаха, съдията го позволи


Стойчо Младенов: Имаше лакти, нарушения не се отсъждаха, съдията го позволи
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

3910 0

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов говори след равенството 1:1 с Осиек. То осигури на "армейците" участие в плейофа за влизане в групите на Лигата на конференциите, където съперникът ще бъде Виктория Пилзен (драматичния начин, по който чехите си осигуриха мач с ЦСКА).

"Браво на момчетата, отлична техническа дисциплина от първата до последната минута. Добър турнирен резултат и продължаваме напред. Имахме добро предимство от първия мач, което трябваше да съхраним. В този мач трябваше да се възползваме от малкото ситуации, вкарахме един хубав гол.

Играхме рационално, изключително дисциплинирано, без рискове. Допуснахме много повече брак, отколкото в София, но противникът бе много агресивен, а съдийството го позволи. Имаше лакти, нарушения не се отсъждаха. При гола пое топката с ръка. Но това са неща от играта, трябва да ги приемам.

Има подобрение. От тактическо естество възприемат всичко и изпълняват. Второто полувреме намалихме агресивността и скоростта, но ще го подобрим, надявам се още следващата седмица. Нека се порадваме сега на победата, след това ще мислим за съперника. Ще говоря с разузнавателя ни и започваме проучваме, за да знаем детайлно съперника.

Самият отбор показа голям характер. Когато противникът очакваше най-малко, успяхме да отбележим. Въпреки че ни изравниха, изиграхме мача спокойно. Прибрахме се в наказателното поле, но противникът бе много агресивен, а неотсъждането на фаулове им даде предимство при единоборствата. Продължавам да нямам информация за Валентин Антов и евентуален трансфер" - заяви Младенов пред "Диема спорт".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички