Стойчо Младенов: ЦСКА е единственият отбор, който може да пребори Лудогорец


Стойчо Младенов: ЦСКА е единственият отбор, който може да пребори Лудогорец

1609 0

Стойчо Младенов говори ексклузивно за предаването „Код Спорт“ по ТВ+. През 2019 година той бе избран за треньор №1 в две държави – България и Казахстан. Българският специалист говори и за любимия му ЦСКА, както и предизвикателството, което предстои за "червените" в Лига Европа, а именно БАТЕ Борисов.

Относно това, че е последният треньор, който направи ЦСКА шампион през 2008 г., когато Левски взе мястото на "червените" заради отнетия лиценз и отпадна от БАТЕ Борисов. "Чак толкова години ли минаха оттогава? Това не е нормално и не е обичайно за клуб като ЦСКА толкова години да бъде без титла. Има нещо сбъркано в клуба, за да не може да се пребори за една титла. Да, знам, че причината е Лудогорец, но ЦСКА е единственият клуб, който може да се пребори с Лудогорец и да спре тази хегемония".

"100%! Убеден съм, както тогава, така и сега, че ще успее! Това е дълга тема за разговор и за обяснение, защото тогава де факто се намесиха много силни хора в държавата, за да отнемат тази възможност на ЦСКА да участва в Шампионска лига, защото този поток от средства, които влязоха в Левски, щяха да влязат в ЦСКА. Това е единственият мач, който гледах. Мисля, че е напълно във възможностите на ЦСКА да победи и да продължи напред", допълни той относно шанса на отбора на Стамен Белчев да отстрани беларуския тим. А за какво през януари в Казахстан критикуваха Младенов вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички