Стойчо: Имах оферти, но нямах право да напусна ЦСКА


Стойчо: Имах оферти, но нямах право да напусна ЦСКА

1234 0

Последните четири години имах доста оферти, но нямах право да напусна ЦСКА. Щастлив съм, че започвам в Ал Итихад, обяви Стойчо Младенов, след като беше официално представен като треньор на Ал Итихад.

Специалистът подписа за 2 години. В щаба му отново влизат Анатоли Нанков и синът му Стойчо Младенов - младши, които бяха част от неговия екип и в ЦСКА.

Около 50 местни журналисти присъстваха в залата на стадион „Александрия“ при представянето на Младенов. Шефовете на клуба изтъкнаха най-големите успехи на българина - от головете срещу Ливърпул като футболист, през титлите с ЦСКА и избора му за най-добър треньор на Египет през 2010 година, когато водеше ЕНППИ.

В официалната страница на клуба бе публикувана снимка на Младенов след една от победите над „Левски“. След края на пресконференцията българинът отдели внимание на феновете, които дойдоха да видят новия треньор.

Запалянковците са много разочаровани от последния сезон, в който Ал Итихад завърши на 14-о място, едва се спаси от изпадане и бе освободен треньорът Хосам Хасан. Дебютът на Младенов ще е на 17 август в мач за купата, а първенството стартира в средата на септември.

Новият отбор на Стойчо е шесткратен носител на Купата на Египет. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички