Sportline разбра: Казват в понеделник кога ще играе ЦСКА


Sportline разбра: Казват в понеделник кога ще играе ЦСКА
Снимка: БГНЕС

1571 0

В понеделник ще стане ясно в кой ден и от колко часа ЦСКА ще изиграе първия си мач в Югозападната "В" група. Това обявиха пред Sportline от Канал 3.

В сайта на Зонален съвет - София беше обявена програмата, според която първия кръг от аматьорската дивизия е насрочен за неделя (9 август), от 18,.00 часа.

Проучване на нашия сайт обаче установи, че тепърва ще бъде правена програмата за директните излъчвания на мачовете.

Няма как "червените" да играят на 9-и от 18,00 защото половин час по-рано започва двубоят Славия  - Берое, а от 20,00 е Пирин - "Ботев".

Най-добрият вариант както вече ви съобщихме е в петък от 19 или 20,00 часа на осветление. Подобна принципна договорка вече постигната между "червените", БФС и Канал 3. Това няма да има проблем защото насроченият за същия ден двубой от елита Монтана - Лудогорец е от 17,30 и приключва някъде към 19,20 ч.

Засега мачовете на ЦСКА от "В" група остават по Канал 3, въпреки че, bTV са атакували със солидно предложение от близо 500 000 лв. само за срещите на "армейците". 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички