Стоян Орманджиев не се съгласи с критика от Кюстендилеца и отсече, че ЦСКА е бил много по-добър от Левски


Стоян Орманджиев не се съгласи с критика от Кюстендилеца и отсече, че ЦСКА е бил много по-добър от Левски
Снимка: БГНЕС

3577 0

Изпълнителният директор на ЦСКА Стоян Орманджиев говори за победата на "червените" срещу Левски с 2:0, като определи, че това е най-малкото, с което е можело да се разминат "сините".

ЦСКА е бил много по-силен от Левски

Според него не Левски е играл много слабо, а ЦСКА е бил доста силен и победата е напълно заслужена. "Показахме още от първата минута, че сме готови, мобилизирани да вземем мача, както трябва да се вземе едно дерби. През цялото време доминирахме на терена, може би 2:0 е най-малкото в цифрово изражение, с което се размина Левски", заяви Орманджиев пред "Дарик".

"Доста анализатори казват, че Левски игра слабо, но според мен, ние играхме много силно. Първият гол дойде след много добра преса. Ние не дадохме никаква възможност на Левски да застраши нашия вратар. От тази гледна точка, перфектно изигран мач като за дерби. И двата отбора имаха много какво да губят и имаха много, много напрежение", продължи той, кат допълни, че винаги напрежението е голямо и при двата клуба.

Отговори и на критиките за контузените играчи

Стоян Орманджиев с конкрентно обяснение за контузиите в ЦСКА

Орманджиев говори и за контузиите в отбора и дали е имало шанс да бъдат предотвратени. Припомняме, че тарторът на "червените" фенове Иван Велчев - Кюстендилеца се изказа много остро за медицинската грижа, която получават играчите.

"Ние разчитаме на професионалистите, които са в нашия клуб и се грижат за здравето на нашите играчи. И там търпяхме критика преди мача заради тежките контузии. Ще се опитам да бъде максимално точно и ясен, имаме доктори, физиотерапевти, работим с една от най-добрите клиники, същото се отнася и за рехабилитацията.

Нашият физиотерапевт Иван Христов е не само специалист, а и цесекар, живее с клуба. Нашият лекарски щаб няма нищо общо с контузиите на Мартин Стойчев и Християн Петров. Това са неща, които не могат да се избегнат. Юрген Матей и Брадли де Нойер получиха най-тежките контузии във футбола, доста сходни, всеки може да си направи сметката кой кога се контузи и кой кога се възстанови".

Той смята, че заедно с другия изпълнителен директор Филип Филипов са реагирали добре между мачовете с Локомотив Пловдив и Левски, като не е трябвало да се взимат по-крайни мерки. Също така увери, че отборът ще се бори и за Купата, и за титлата, докато може.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички