Стоилов: Промените в Левски са положителни, уважавам ги като съперник


Стоилов: Промените в Левски са положителни, уважавам ги като съперник
Снимка: Официален сайт на Литекс

1552 0

Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов се изказа положително за промените в големия исторически съперник Левски. Той смята, че идването на Васил Божков и Павел Колев на "Герена" ще имат положително влияние върху клуба.

"Дали Левски може да се намеси в битката за титлата? При всички положения промените там са положителни за клуба, в това съм сигурен. Идва нов собственик като Васил Божков, който е врял и кипял във футбола. Това е плюс за Левски. Същото важи за Павел Колев – интелигентен човек, с когото отдавна се познаваме и го уважавам. Това нещо ще помогне със сигурност на самия клуб, а кога и дали ще се случи този сезон – не мога казвам нищо или да давам прогнози. Не съм запознат с вътрешните процеси. Уважавам ги като съперник", коментира той пред "Диема Спорт".

Според Стоилов мачът срещу Лудогорец в събота няма да определи шампиона на България. За титлата основно се борят тези два тима, като разградчани са само на 3 точки пред "червените". "Не мисля, че мачът в събота ще определи шампиона на България. Има още 9 мача за първенство. Виждате колко е оспорвано – още в първия кръг на плейофите и Лудогорец, и Левски загубиха точки. Ние не сме застраховани от подобно нещо, все пак това е футбол. Щом Манчестър Юнайтед, Реал Мадрид и Барселона могат да губят точки, значи всеки може. Който победи в събота, дава сериозна заявка за спечелване на първенството. Далеч съм от мисълта, че ще бъде много лесно за нас", заяви членът на клубното ръководство. А кога ще се играе дербито Левски - ЦСКА в предпоследния кръг на сезона в Първа лига вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички