Левски - ЦСКА ще се играе на рождения ден на "сините"


Левски - ЦСКА ще се играе на рождения ден на "сините"
Снимка: Официален сайт на Левски

2480 0

Изпълнителният директор на фирмата "Футбол Про Медия" Атанас Караиванов заяви, че дербито между Левски и ЦСКА от предпоследния кръг на сезона в Първа лига най-вероятно ще се проведе на 24 май. Именно на тази дата е рождения ден на "сините", които тази година навършват 105 години.

Освен това той сподели, че утре до обяд би трябвало да бъде публикувана програмата до края на сезона. Веднага след последния изигран мач от Купата днес между Черно море и Ботев, от БФС ще се съберат и ще я изготвят.

"Левски – ЦСКА, както и всички мачове от първата шестица от предпоследния кръг на Първа лига е много вероятно да се състоят на 24 май. Това е възможен вариант. 24 май е почивен ден. Последните два кръга от първата шестица на Първа лига ще се изиграят за периода от петък до понеделник", сподели Караиванов в интервю за "Спортно шоу Гонг". Причината за това двубоите да се играят в празничния ден са изборите, които ще се провеждат на 26 май и полицията ще има достатъчно задължения.

"За 39 дни в Първа лига ще се изиграят 50 мача. На полуфиналистите за Купата на България ще им се съберат 9 мача за тези 39 дни. При съставянето на програмата най-вече ще се съобразим с полуфиналистите, за да бъде коректно, защото те ще изиграят три мача повече“, каза още Атанас Караиванов.

А какво изненадващо наказание получиха "сините" от Дисциплинарната комисия - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички