Стоилов на скаутска мисия, набеляза африкански нападател


Стоилов на скаутска мисия, набеляза африкански нападател
Снимка: принтскрийн

2588 0

Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов е прекарал около две седмици в Западна Европа. Той е бил на мисия там, като една от държавите, които е посетил, е Франция. Там Стоилов се е срещнал с млад африкански нападател от Лига 2, когото е наблюдавал в хода на шампионата. Той е обсъдил с въпросния играч евентуалното му привличане.

Стоилов е наблюдавал и други футболисти, сред които защитници и халфове, пише "Тема Спорт". За него това е била поредна мисия в Западна Европа, като е бил не само във Франция, но и в Белгия. Именно Стоилов движи основно лятната селекция. Той се е прибрал в България в края на изминалата седмица.

ЦСКА ще привлече поне петима нови, като на практика се търсят футболисти за всички линии. Очаква се и официалното решение кои няма да останат в отбора. Много е вероятно да се стигне до раздяла с Лое, Алберг, Укра и Бланко, а вероятно ще има и други напускащи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички