Сърбин, играл в ЦСКА, може да поеме отбора


Сърбин, играл в ЦСКА, може да поеме отбора
Снимка: Getty Images/Guliver

2110 0

Бившият футболист на ЦСКА Славко Матич е сериозен кандидат за треньорския пост при "червените", пишат в Сърбия. Матич се е прибрал в Белград от София, където е бил няколко дни.

"Бях на гости на приятели. ЦСКА е винаги на сърцето ми и съм готов да помогна с всичко", коментира Матич, цитиран от "24 часа".

Очаквало се обаче решение за него да излезе в близките дни. Интересен факт е, че Матич избра точно ЦСКА, за да вземе лиценз "Про". Той дойде в София, за да се учи от Стойчо Младенов и остана няколко седмици в България.

След края на кариерата си Матич бе треньор в Словения, където води един от силните отбори в първенството - Копер, а в последните няколко сезона работи в Катар, след като бе уволнен от ОФК Београд. Като футболист сърбинът игра два сезона в ЦСКА и един в Славия.

Както е известно, друг вариант за трень­орския пост е Ненад Лалатович, който също е сърбин. Със сигурност в новия екип на ЦСКА ще фигурира и Красимир Балъков, като шансовете му той да поведе отбора се увеличават с всеки изминал ден. Очаква се ЦСКА да обяви новия си треньор около 1 юни, а на 7-ми да започне подготовката за новия сезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички