Стоичков посочи за какво да се бори ЦСКА срещу Рома и отсече: Докажете, че можете


Стоичков посочи за какво да се бори ЦСКА срещу Рома и отсече: Докажете, че можете
Снимка: Getty Images

1491 0

Носителят на Купата на България ЦСКА излиза в последния си двубой от груповата фаза на Лигата на конференциите, който се явява и последен мач от европейските клубни турнири за тима през сезона, след като "червените" нямат шанс за продължаване напред.

По ирония на съдбата, ситуацията много наподобява миналогодишното участие в Лига Европа. Тогава ЦСКА също нямаше шансове преди последния кръг и отново посрещаше на Националния стадион "Васил Левски" италианския гранд Рома, като търсеше първи успех в групите през кампанията.

Тогава той бе постигнат след престижна победа с 3:1 в полза на домакина. Легендата на българския тим Христо Стоичков отново по традиция надъха "армейците" преди сблъсъка и ги призова да играят за честта на клуба, използвайки личния си профил в социалната мрежа Фейсбук за целта.

"Играйте за славата на ЦСКА! Докажете, че го можете! Успех на всички армейци!" - написа той. Мачът е тази вечер (09.12) от 19:45 часа. А на пресконференцията преди сблъсъка Жозе Моуриньо отново се изказа ласкаво за България и спомена именно Христо Стоичков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички