ЦСКА преговаря с опитен сръбски голаджия


ЦСКА преговаря с опитен сръбски голаджия
Снимка: Getty Images

4503 0

Интересен футболист може да подсили ЦСКА тази зима. Това е сръбският нападател Джордже Деспотович, който се раздели наскоро с руския Рубин Казан, а според Телеграм канала "Первоспортивный" столичният гранд е един от вариантите за него къде да продължи кариерата си.

Деспотович е на 29 години, скоро ще навърши 30, и има богат опит. Освен в родината си и в Русия, той е играл в Белгия и Казахстан. В азиатската страна е преминал през няколко клуба, сред които Астана, Кайрат, Тобол и Жетису. Сърбинът е играл в Казахстан по времето, в което и треньорът на "червените" Стойчо Младенов работеше там и е възможно именно той да се е свързал с него.

За Рубин Деспотович записа 36 мача, в които вкара 15 гола и даде 5 асистенции. Пред него има доста възможности за трансфер, сред които са няколко руски клуба, а също и да се върне в Казахстан. Пез есента обаче нападателят е помолил агента си да му потърси клуб в ОАЕ.

Интересно е, че каналът в Телеграм съобщава, че футболистът обръща голямо внимание на парите и при един от преговорите си с друг клуб е поискал годишна заплата от над милион, но не става ясно в каква валута. Това може да бъде пречка между него и ЦСКА. Според източника клуб и играч са започнали преговори на 21 януари. А ето на каква космическа цена би се съгласил ЦСКА да се раздели с голмайстора си Жорди Кайседо

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички