Според Стефанов - държавните пари за Берое са престъпление, за Лудогорец - не


Според Стефанов - държавните пари за Берое са престъпление, за Лудогорец - не

1998 2

Собственикът на Славия Венцеслав Стефанов категорично не е доволен от начина, по който се управлява Берое и фактът, че тимът получава милиони от ТЕЦ "Марица". В същото време обаче той похвали Лудогорец за начина, по който се управлява клуба, хвалейки Домусчиев за инициативата му да развива отбор в град, който "затихва".

"Берое? Не може един клуб да взима 4-5-6 милиона от Мариците и ние да аплодираме това нещо. Това е престъпление от общ характер", каза Стефанов, но защити държавните пари, които е получил Лудогорец.

"Държавната помощ на Лудогорец, не го защитавам Домусчиев, но той направи безумна инвестиция в град със затихващи функции.

Утре, ако реши да се откаже от футбола, там ще пасат кравите. Малко са му дали, 4-5 милиона. Да инвестира в Делиормана...Там най-посещаването заведение е сладкарницата на бензиностанцията на входа на града“, каза членът на Изпълкома.

Собственикът на Славия коментира и двубоя срещу Берое, завършил 0:0 през уикенда, въпреки че "белите" играха почти цял мач с човек повече.

"От старта на Славия съм доволен, от продължението – не. Берое играха близо 90 минути с човек по-малко, а ти не можеш да ги победиш. Берое е труден отбор, тежко играем срещу тях. Следващия път няма да им се размине. Загубихме две точки. Петър Хубчев сигурно трябва да ходи на пресконференции. Той е работил в тези държави и е запознат как се работи, но сега не работи в бяла държава", допълни Стефанов. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички