Стана ясно кой настоява за привличането на Александров в ЦСКА


Стана ясно кой настоява за привличането на Александров в ЦСКА
Снимка: Официален сайт - ЦСКА

1784 0

ЦСКА е напът да се подсили с поредно ново попълнение в последните часове на българския трансферен прозорец, като за конкретния футболист настоява именно старши треньора на "червените". Саша Илич е останал впечатлен от изявите на младия Симеон Александров, който се подвизава за Септември и дори успя да открие резултата на "Българска армия", в последствие отменен.

Футболистът е твърд титуляр в състава на столичани още от миналия сезон, когато с 3 попадения в 31 срещи успя да допринесе за завръщането на отбора в Първа лига. Още тогава той прави фурор като 17-годишен и загатва за таланта си, припомня "Тема Спорт". 

Сега уверение за качествата на играча е дал лично настоящият му треньор Славко Матич на сръбския си сънародник, който се нуждае от флангови футболисти. Към момента той изпитва недостиг, тъй като разполага единствено с Маурисио Гарсес и новото попълнение Марселино Кареасо, който тепърва трябва да се адаптира към европейския футбол.

Вижте повече за евентуалния трансфер!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички