Стамен Белчев: Няма огорчение, радвам се, че класирах ЦСКА в Европа след 10 години


Стамен Белчев: Няма огорчение, радвам се, че класирах ЦСКА в Европа след 10 години
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1735 0

Вече бившият старши треньор на ЦСКА Стамен Белчев говори след раздялата между него и "армейците". Той признава, че няма огорчение, както и че се радва за това, че успя да класира "червените" в Европа за първи път от 10 години.

"Няма какво да коментирам. Пожелавам успех на ЦСКА, всичко е наред. Не искам да казвам нищо, няма огорчение в мен. Благодарен съм на ЦСКА, че ми дадоха възможност да работя. Радвам се, че класирах отбора там, където му е мястото - в Европа, след 10 години отсъствие" - започна той пред гонг.

"Пожелавам на следващия треньор да стане шампион на България, успех на ЦСКА" - завърши Белчев с пожелание към доскоро ръководения от него отбор. До раздялата се стигна, след като ЦСКА не успя да победи в 6 поредни двубоя от Първа лига, а преди дни загуби и първия си мач от груповата фаза на Лига Европа.

Това се случва само дни преди на хартия най-тежкия двубой за "армейците" от груповата фаза на Лига Европа - гостуване срещу Рома. Двата тима излизат един срещу друг в четвъртък (29 октомври) от 22:00 часа българско време. А ето кой ще води ЦСКА срещу Рома.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички