Стамен Белчев не изключи възможността да се завърне в ЦСКА


Стамен Белчев не изключи възможността да се завърне в ЦСКА
Снимка: БГНЕС

1563 0

През тази седмица Арда и Стамен Белчев официално се разделиха и веднага след това започнаха спекулациите, че наставникът може отново да се завърне в ЦСКА. Към този момент обаче няма нищо официално по тази тема, въпреки че имаше информации, че двете страни вече са започнали преговори.

"Информацията не е съвсем точна - срещата е в замък, а не в имение. Иронията настрана, не съм търсен от ЦСКА. В момента отборът си има треньор. Ако в даден момент от "Армията" ме потърсят, ще видим какво ще стане. Надявам се, че вратата за мен там не е затворена, но сега не е коректно да се говори за подобно нещо, при положение че ЦСКА си има наставник", каза Белчев пред "Тема спорт".

Това не е първият път, в който свързват наставника със завръщане на "Армията". Стамен на два пъти отказваше да се завърне на "Армията". Първо през миналото лято, а след това и през есента. Междувременно стана ясно, че "червените" са започнали преговори с играчите за намаляване на заплатите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички