Пенев: Видяхме 10 минути хаос на "Герена", Пловдив си връща старата слава (ВИДЕО)


Пенев: Видяхме 10 минути хаос на "Герена", Пловдив си връща старата слава (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

3558 0

Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев разкри своите очаквания за предстоящото дерби с Лудогорец, но не пропусна да коментира и снощните европейски мачове на Левски и Ботев (Пловдив).

"След всеки мач прогнозите и мнението на специалистите се променят и то бързо, в движение. След международните срещи вчера, виждате картината се обърна. Лудогорец бе по-добрият отбор, спечели. Надеждите на Левски бяха и те да спечелят. Видяхме за 10 минути един хаос на "Герена", който не донесе нищо за успеха. От друга страна Пловдив си връща старата слава", заяви Пенев.

"Връщаме се в нашето първенство. Мисля, че нашият отбор стартира добре като игра - над 50%. Пак стари грешки, стари позиции, които не се харесват много на феновете", коментира Димитър Пенев и продължи: "Мачът, който предстои ЦСКА - Лудогорец - има какво да си връщаме на Лудогорец по отношение на резултатите в последните години. Основното е футболистите и треньорите да мислят за този мач. Той не е най-важният, но е важен в сравнение с двата отбора.

Задължително трябва да победим Лудогорец, за да може да дадем една оценка, че ЦСКА за кратък период от една година е израснал на това ниво. Щеше да е по-лесно за футболистите, ако бяха победили Славия", заяви още легендарният треньор. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички