"Средно ниво, такива играчи има на килограм": Легенда на ЦСКА коментира двама любимци на феновете


"Средно ниво, такива играчи има на килограм": Легенда на ЦСКА коментира двама любимци на феновете
Снимка: LAP.bg

5176 0

Една от най-популярните фигури около ЦСКА през този век - Георги Илиев (Майкъла), който е минал през клуба както като играч, така и като директор, даде любопитно интервю за SportLive.bg. В него той говори за отбора и за някои играчи.

Илиев коментира сблъсъка срещу ЦСКА 1948, който бе спечелен от домакините на "Българска армия" с 2:0. Това бе един от най-силните двубои от доста месеци насам за ЦСКА, но според Майкъла съперникът не е бил на ниво и това е било просто обикновен мач.

На въпрос от нашата медия дали ЦСКА постепенно напредва в правилната посока той отвърна: "Посъживяват се. Нищо интересно. Това беше най-обикновен мач".

Запитахме и дали очаква от някои от новите попълнения на "армейците", и по-конкретно от Майкъл Естрада, Данило Асприля и Матиас Фаетон, да допринасят по-сериозно за бъдещи успехи. По тази тема обаче не е особено оптимистично настроен:

"Те са от средно ниво. Такива играчи са минавали на килограм през ЦСКА всяка година" - сподели Георги Илиев за SportLive.bg. Припомняме, че Асприля бе очакван с огромен интерес от феновете, като определено им е сред любимците. Фаетон също спечели симпатиите им с добри и сърцати изяви, като може да се каже, че е най-добре представящото се ново попълнение в отбора.

Вижте и цялото интервю на Георги Илиев - Майкъла, за ЦСКА и какво каза за Дюкенс Назон пред SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички