Спрягат мениджър от Висшата лига за ЦСКА


Спрягат мениджър от Висшата лига за ЦСКА
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

4565 0

Доста известно име се спряга за нов треньор на ЦСКА от лятото. Става въпрос за португалския специалист Марко Силва, който до януари води английския Уотфорд във Висшата лига. След това обаче дойде оферта от Евертън, като ръководството му даваше 8,5 милиона лири компенсация за него, пише "24 часа".

"Стършелите" отказаха и малко след това уволниха Силва под предлог, че той вече не е съсредоточен върху работата си в клуба. След това Силва заведе дело във ФИФА за неизплатени 750 000 лири до края на договора му, който изчиташе през лятото на 2019 година.

Сега специалистът търсел нов старт, който отново да го върне към върховете на професията.

Кариерата на Силва започва в Ещорил, след което води Спортинг, гръцкия Олимпиакос и Хъл Сити, преди да се премести в Уотфорд.

В Борисовата градина търсят наистина качествен специалист, който да смени Христо Янев през лятото, след като провалиха сезона и не спечелиха нищо, въпреки добрия състав на Стамен Белчев. Българските варианти отпаднали още преди седмица, защото нямало как да се получи да дойдат, твърди изданието.

Според информация на SportLive.bg новият треньор на "червените" все пак ще бъде българин и това ще е Любослав Пенев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички