Спокойствие и приятно време - ЦСКА се похвали с пътуването си и предстоящата подготовка (ВИДЕО)


Спокойствие и приятно време - ЦСКА се похвали с пътуването си и предстоящата подготовка (ВИДЕО)
Снимка: cska.bg

1320 0

Ръководството на ЦСКА побърза да зарадва почитателите на "червените" в социалните мрежи, като ги изненада с видео и снимки от пътуването на тима до Анталия, където ще се подготвя за пролетния полусезон в България.

Възпитаниците на Саша Илич не успяха да осъществят пробив за трета поредна година в Европа, но за сметка на това за първи път няколко сезона насам "червените" зимуват на върха в Първа лига и продължават напред в Купата на България.

Във видеото екипът на ЦСКА показа някои от най-любимите играчи на "червените", както и нови имена като това на Тобиас Хайнц, а в кадрите попаднаха и някои от изгряващите звезди от школата на клуба.

За Анталия пътуваха общо 28 футболисти на ЦСКА, с които ще разполага Саша Илич, а не е изключено и бройката да се увеличи с още 1-2 нови попълнения. Възможни са и продажбите на някои играчи, като такива вече бяха осъществени, а други младоци бяха отдадени под наем.

Малко по-рано от "Армията" споделиха, че са пристигнали с няколко кадъра от пътуването им посока Турция. Те добавиха и следното уточнение:

"София - Пловдив - Белек. При пълно спокойствие и приятно време ще протече втората част от зимния лагер на отбора в курортния град Белек. Оставаме на турска земя до 31.01".

Вижте пълната група на ЦСКА и предстоящите контроли!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички