Списъкът с ненужни: Нестор Ел Маестро знае кои играчи не иска в ЦСКА


Списъкът с ненужни: Нестор Ел Маестро знае кои играчи не иска в ЦСКА
Снимка: Lap.bg

4351 0

Нестор Ел Маестро вече има три пълни месеца начело на ЦСКА и е добре запознат с играчите и качествата им. Сърбинът с британски паспорт вече има ясна представа на кого може да разчита и на кого не. Дори има списък с ненужни "червени" играчи.

Предимно чужденци и един българин

На челните места в него са тримата чужденци, които остават и извън групата заради липсата на европейски паспорти. На "Армията" в момента има 8 играчи, които нямат такъв, а допустимата квота за група е 5.  Ако няма контузии и всички са здрави, что Лазар Туфегджич, Сейни Сенянг и Жираир Шагоян са тези, които задължително са аут от избраниците. От тях Ел Маестро даде най-голям шанс при идването си на арменеца, но той тотално го разочарова, пише "Тема спорт".

Един от капитаните на състава Мено Кох също не попада в плановете на Ел Маестро, като пред него в предпочитанията са Християн Петров, Браян Кордоба и Енес Махмутович, а се чака завръщането от контузия и на Юрген Матай.

Станислав Шопов също не успя да спечели доверието на треньора и за последните два месеца е изиграл общо 38 минути, разделени в 4 участия като резерва. Очаква се през зимата от "Армията" да опитат да го преотстъпят. "Червените" ще се разделят с поне трима футболисти на полусезона, като Туфегджич и Санянг са най-възможните имена. В отбора има немалко играчи, които не се вписват в профила на Ел Маестро и това, което той иска да има в състава си. А след последните мачове на ЦСКА Аспарух Никодимов сериозно критикува отбора, като почти ги отписа за титлата, ако не променят играта си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички