След красивия гол: Шопов каза как ще получи повече игрови минути в ЦСКА


След красивия гол: Шопов каза как ще получи повече игрови минути в ЦСКА
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1670 0

Станислав Шопов, който вкара много красиво попадение за крайното 3:0 за ЦСКА срещу Хебър, сподели, че се надява да получава повече игрови минути и вярва, че такива мачове са ключът.

Очаква ЦСКА да спечели и двата трофея

"Според мен във всички аспекти се справихме по-добре и заслужено победихме, което беше най-важното за нашия отбор. Заслужавахме да вкараме много по-рано гол. Няма значение, важното е, че първи отбелязахме. Носи спокойствие ранния гол, но рано или късно щяхме да вкараме", заяви Шопов. 

"Като футболисти на ЦСКА сме свикнали с критиките и всеки, който е в отбора е свикнал да носи на тях. Днес отговорихме по най-добрия начин с победа. Чувствам се във форма, радвам се за головете, които отбелязах. искам да играе все повече и мисля, че с такива игри и голове това ще се случи. Това мога да направя до този момент, за да получа повече минути. ЦСКА има сили да спечели и двата трофея, но все пак предстоят и още двубои, които да покажат", допълни той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички