След 4:0 срещу Ботев Пловдив - Майкъла не се прехласна по ЦСКА: Не играхме добре, резултатът няма нищо общо с представянето


След 4:0 срещу Ботев Пловдив - Майкъла не се прехласна по ЦСКА: Не играхме добре, резултатът няма нищо общо с представянето
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

710 0

"Изгледах победата с удоволствие, но съм категоричен, че не играхме добре" - това заяви Георги Илиев пред "Тема Спорт" след успеха на ЦСКА с 4:0 над Ботев Пловдив на 17-и март.

"Резултатът няма нищо общо с представянето. В определени периоди дори Ботев играеше по-добре от нас и беше по-опасен. Най-хубавото беше, че вкарахме от статични положения, което е много силно оръжие. Очаквам да бием всички до Левски и тогава вече ще си проличи докъде сме стигнали", допълни Майкъла.

ОЩЕ: Потенциални кадрови проблеми за ЦСКА срещу Левски!

"Не играем на нужното ниво"

След това той бе попитан дали според него с този треньор (б.р. - Нестор Ел Маестро) и с тези футболисти "армейците" могат да играят печеливш футбол:

"Не смятам, но трябва да го задържат до юни, защото неустойката му е много голяма. Защо да даваме 100 хиляди евро, като така или иначе се борим само с Лудогорец и то едва ли ще се преборим. Според мен треньорът не уцелва и състава, ЦСКА може да изглежда по доста по-добър начин. С всички, които бяха около мен, си говорихме и те мислят същото - че в момента не играем на нужното ниво".

Георги Илиев - Майкъла

"За купата съм оптимист. Там видяхме, че Ботев са преодолим съперник. Вече в конкуренцията на Лудогорец в един мач трябва да се противопоставим. В първенството е същата работа - трябва да печелим големите двубои срещу преките съперници. Лошото е, че досега не го правим", продължи Илиев.

"На 32 години не можем да имаме огромни очаквания"

А относно "отпушването" на Фернандо Каранга - "Хубаво е, че вкара, разбира се, но това са голове от статични положения. Искам да почне да вкарва от игра и най-важното - да вкара на Левски и Лудогорец. Всички знаем, че е добър играч, но на 32 години не можем да имаме огромни очаквания към него", обясни Георги Илиев пред изданието.

ВИЖТЕ ОЩЕ - ЦСКА показа "съкровището", което стимулира Каранга да се отпуши! (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички