Скандално! Фен на ЦСКА обра клуба и духна в чужбина


Скандално! Фен на ЦСКА обра клуба и духна в чужбина

7714 4

В дни, в които съществуването на ЦСКА е все по-несигурно, един фен на тима извърши и немислимото - обра клубната каса. Става въпрос за оборота от официалния фен магазин на тима на стадион "Българска армия".

Привърженикът е Венелин Колев от Горна Оряховица, като той е управител на фен-шопа. В средата на миналата седмица той затворил вратите на магазина, който се намира точно до касите, прибрал оборота и счетоводните книги и се качил на автомобила, който му бил предоставен, за да върши работа. Паркирал го около терминал 1 на летището и отпрашил в неизвестна посока със самолет.

Първоначалният одит, направен след обира, показва, че от касата на клуба липсват 16 хиляди лева, по информация на "24 часа". 

Sportline.bg потвърждава информацията, като действително Венелин Колев е взел тази сума от касата на магазина, като е изразил пред близък свой приятел надеждата, че "червеното" общество ще разбере мотивите му за това действие.

Всички фенове са шокирани от действията на запалянкото. Вече са информирани и структурите в чужбина да внимават за него и но да бъде разкрит къде е отпътувал. Версиите са Италия, Испания или Скандинавския полуостров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички