Синдикът на ЦСКА разкри как може да бъде отстранена


Синдикът на ЦСКА разкри как може да бъде отстранена
Снимка: БГНЕС

996 0

Синдикът на ЦСКА Дора Милева разкри, че не е била осведомена за събирането на Надзорния съвет и смяната на изпълнителния директор Александър Томов.

"Разбрах го от медиите, а след това проверих и Търговския регистър. Там обаче не са вписани обстоятелствата и причините за тази смяна. Нека не говорим за господин Тодоров като бивш изпълнителен директор, той все още заема тази длъжност. Вписването и промяната изискват определено време и това вероятно ще стане след празниците", коментира пред „Меридиан Мач" Милева.

Тя коментира и прогнозата на Тодоров, че ще има опити и тя да бъде сменена следващата седмица поради факта, че работи за оздравяването на настоящото дружество.

"Отстраняването на синдика е възможно. Това обаче може да направи само съдът или общо събрание на кредиторите на клуба. Доколкото знам, няма внесена молба до съда за моята смяна", каза Дора Милева.

"Вижте, аз не работя по мой план, а спазвам законите на България. Назначена съм от съда да представлявам дружеството, да уточня и разгледам случаите на кредиторите на длъжника", завърши тя.

Синдик Милева вече няколко пъти се изказа за възможността задлъжнелият ЦСКА да бъде оздравен. Тя дори приветства открито желанието на бизнесмена Васил Божков да предложи оздравителен план за клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички