Силва сяда на пейката, Дивиш приключи с ЦСКА?


Силва сяда на пейката, Дивиш приключи с ЦСКА?

2025 0

Тони Силва е все по-близо до резервната скамейка на ЦСКА, пише "Тема спорт". Крилото направи поредния си слаб мач в контролата с македонския Хоризонт в събота, завършила 2:2.

Португалецът е в отчайваща форма от началото на годината. Той се скара със Стойчо Младенов още по време на лагера в Турция, а представянето му във всички зимни проверки бе под всякаква критика. Такава бе играта му и в официалните мачове от началото на пролетта. Силва се появи като резерва срещу Хоризонт и за пореден път разочарова с апатичното си представяне.

Много е вероятно той да остане резерва за гостуването на Лудогорец в събота. Новият треньорски щаб на ЦСКА ще избира за двете позиции на крилата между Милисавлевич, Иван Стоянов и Луис Соарес-Платини. Много е вероятно първите двама да започнат като титуляри в Разград.

На вратата със сигурност ще бъде Уваренко, след като Якуб Дивиш допусна сериозен гаф в контролата с Хоризонт. Чехът напуска ЦСКА след края на сезона и може да се окаже, че мачът му срещу Ботев в Коматево е последен за него с екипа на 31-кратните шампиони.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички