Силва изгоря с 30% от заплатата си заради остър език


Силва изгоря с 30% от заплатата си заради остър език
Снимка: БГНЕС

1150 0

Тони Силва ще бъде глобен с 30% от своята заплата заради изцепката си след мача със Славия (2:2), съобщава "Тема Спорт".

Португалецът влезе като резерва през второто полувреме, но само 18 минути по-късно бе заменен от тарана от Люксембург Йоахим заради слабата си игра. Той побесня и наруга на родния си език Стойчо Младенов-младши. След мача от ЦСКА съобщиха, че Тони е бил заменен, тъй като старата му травма в рамото се е обадила отново, но това не отговаряше на истината.

Щабът на "армейците" нямаше как да си затвори очите за недопустимата реакция на Силва и бе решено да му бъде наложена сурова глоба. Санкцията на крилото е била обявена пред целия отбор на тренировката във вторник следобед. Той е приел решението с мълчание, като не е възразил.

20-годишното крило напоследък е загубило всякаква мотивация както в тренировъчния процес, така и в официалните мачове. Причината е, че юношата на Бенфика и Ливърпул не бе продаден на Брюж преди около месец. Белгийският гранд изпрати оферта за неговите права, но ЦСКА я отхвърли категорично. Силва се е ядосал заради пропадналата възможност, тъй като в Брюж щеше да получава близо 4 пъти по-високо месечно възнаграждение. Сега обаче Тони е със статут на резерва в Борисовата градина.

Същевременно футболистите чакат през тази седмица заплатите си за месец юни. Те трябва да бъдат преведени по картите им днес или утре. Отделно на играчите се дължат и 9 премии - 7 от миналия сезон и 2 от настоящия. Ако ръководството на клуба не успее да събере средствата, необходими за изплащането на месечните възнаграждения, то футболистите ще получат по един от дължимите им бонуси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички