Солиден спец влиза в щаба на Стойчо Младенов


Солиден спец влиза в щаба на Стойчо Младенов

1158 0

Стойчо Младенов не се е отказал от привличането на кондиционен треньор в ЦСКА, пише "Тема Спорт". В момента за физическата подготовка на ЦСКА се грижи основно помощникът Тодор Янчев. Той обаче няма нужния опит и знания, за да изпълняват на ниво тази задача.

Поради това Младенов планира да вземе адекватен специалист в началото на ноември. Тогава изтича договорът на един от познатите на наставника кондиционни треньори от чужбина. Стойчо ще опита да го привлече на "Армията" и по този начин през зимата играчите да се подготвят под ръководството на солиден специалист.

Вероятно става дума за Ренато Шмид, който бе в щаба на Младенов и през 2007/08 г. Бившият кондиционен треньор на ЦСКА Роко Перота оставил програма, по която да се водят занимания, но това не е достатъчно. Видимо "армейците" са с по-лоша подготовка отколкото през пролетния дял.

Перота вкара играчите в изключителна кондиция на полусезона и именно издръжливостта бе сред основните козове на тима. Сега обаче футболистите видимо отпадат физически в последните 10-15 минути. Роко в момента работи в кипърския АЕЛ Лимасол, където старши треньор е Ивайло Петев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички