Ще се разделят ли? ЦСКА отлита за лагера в Турция без Брадли де Нойер


Ще се разделят ли? ЦСКА отлита за лагера в Турция без Брадли де Нойер
Снимка: БГНЕС

2999 0

В неделя (14.01) ЦСКА ще се насочи към Турция, за да се подготви максимално добре за пролетния дял в Първа лига. "Армейците" ще отседнат в местния курорт Алания.

Какво се случи и какво предстои?

В южната ни съседка възпитаниците на Нестор Ел Маестро ги очакват тренировки на много високи темпове, както и 4 контроли. В нито едно от тези занимания участие няма да вземе един от доскорошните твърди титуляри в отбора.

Още: "Тайни от бг елита": Скаршем от ЦСКА се възхищава на Меси и мечтае за Барселона

Брадли де Нойер е аут за поне още 2 месеца. Левият краен защитник претърпя сериозна контузия по време на визитата на Хебър в края на миналия сезон. Той скъса връзки на коляното и се очаква да се върне най-рано през средата на март.

Ще има ли раздяла?

Договорът на нидерландеца с родния гранд изтича в края на кампанията, което прави още по-голяма вероятността той вече да е изиграл последния си мач с червената фланелка. Очакванията са той да не преподпише с 31-кратните шампиони.

Още: "Мрежа от детайли": Отдавна ЦСКА не бе харчил толкова - ще почупи ли суперрекорд при трансферите?

Още през лятото имаше информации, че ЦСКА планира да се раздели с Де Нойер. Като причина бяха изтъкнати липса на професионализъм и спазване на режим. Травмата му обаче попречи това да се случи.

"Армейците" имат сериозен недостиг от кадри на левия бек. Опции там са неубедителният Сейни Санянг и Тибо Вион, чиято типична позиция е в центъра на терена.

ЦСКА: Няма да има фенове на мача с Литекс - БФС не дава

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички