ЦСКА: Няма да има фенове на мача с Литекс - БФС не дава


ЦСКА: Няма да има фенове на мача с Литекс - БФС не дава
Снимка: БГНЕС

1479 0

ЦСКА ще изиграе първата си приятелска среща от зимната пауза. Тя ще се състои преди "червените" да заминат на подготвителен лагер в Турция. Съперник ще бъде Литекс, с който "армейците" играят контроли през почти всяка пауза.

Сблъсъкът между двата отбора ще се състои в петък, 12-и януари. Часове преди мача обаче от ЦСКА излязоха с важно съобщение за проверката. Тя няма да се състои по план на Панчарево, тъй като терените са замръзнали и има риск от контузии.

Вместо това приятелският мач се мести на базата на националния отбор в Бояна. В съобщението е допълнено още, че "за съжаление, домакините не позволяват присъствието на фенове". Ето и цялото съобщение без редакторска намеса:

Промяна за контролата ЦСКА - Литекс

Още: Би ли преговарял изобщо Лудогорец с ЦСКА за своя звезда? Петричев категоричен

Емануел Шакич в контролата ЦСКА срещу Литекс

"Промяна на локацията на контролата между ЦСКА и Литекс

Поради замръзналите терени на Панчарево и риска от контузии, контролата се мести на базата на националния отбор в Бояна. За съжаление, домакините не позволяват присъствието на фенове, а само на медии" - гласи то.

Участие в двубоя няма да вземат няколко играчи. Остава неясна ситуацията и с Майкъл Естрада, който попадна насред война и не се знае кога ще се върне в ЦСКА.

Прецедент: С трансфера на Олаус Скаршем ЦСКА пренаписа историята

Какъв играч взе ЦСКА? Ливърпул, отбори от Висшата лига и Ла Лига спорили за Олаус Скаршем

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички