Ще ходи ли Апостол Попов в "Левски"?


Ще ходи ли Апостол Попов в "Левски"?

2606 0

След слуховете, че Апостол Попов може да премине в "Левски" със свободен трансфер, старши-треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов хвърли светлина върху напускането на вече бившия национал.

Опитният бранител се е разбрал да напусне сегашния си тим, но при условие че си намери отбор в чужбина. Самият треньор не даде еднозначен договор за трансфер на Попов в Левски, но беше категоричен, че защитникът остава на "Българска армия", ако не заиграе зад граница.

"Истината е следната: Апостол Попов дойде при мен и помоли ако си намери отбор в чужбина, да го пуснем без пари. Аз удовлетворих това нещо и му дадохме документ.

Ако не си намери клуб в чужбина, ще си изпълни договора с ЦСКА. Аз не съм писал този документ и не знам точно какво пише, но такава ни бе договорката. Всичко останало е спекулация", сподели Младенов.

"Истината е следната: Апостол Попов дойде при мен и помоли ако си намери отбор в чужбена, да го пуснем без пари. Аз удоволетворих това нещо и му дадохме документ. Ако не си намери клуб в чужбина, ще си изпълни договора с ЦСКА. Аз не съм писал този документ и не знам точно какво пише, но такава ни бе договорката. Всичко останало е спекулация",

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=524843
Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички