Шефът на ЦСКА: Показваме, че сме отбора на народа


Шефът на ЦСКА: Показваме, че сме отбора на народа
Снимка: БГНЕС

1002 0

Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров бе много щастлив след победата на тима над Берое в полуфинален мач за Купата на България. Той заяви, че отборът е надхвърлил очакванията му и посочи, че "червените" показвали, че са отборът на народа.

"Тази среща не беше за бъдещето на ЦСКА, а за бъдещето на българския футбол като цяло. Естествено е, че ЦСКА е водещият отбор в българското първенство. Дори и във В група е най-посещаваният отбор. От В и с група реални шансове да вземе Купата. Това показва, че ЦСКА е марка номер 1”, заяви Тодоров, цитиран от "Дарик".

"Очаквах да се представят добре. Наистина надхвърлиха моите очаквания. Поздравявам отбора. Наистина дадоха всичко от себе си. Заслужена победа”, добави директорът.

На въпрос дали ще има премии за играчите след успеха, той заяви: "Предполагам, предполагам. Това не е най-важното в случая. Най-важното е, че ЦСКА показва, че е отборът на народа… да речем”.

"Да не забравяме, че има и втори мач. Живот и здраве се надяваме, че всичко ще е наред и ще се класираме за финала. Искам да благодаря на ръководството на Берое затова, че допуснаха всички наши фенове, въпреки предварителната уговорка. Не видях грозни сцени”, завърши той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички