Шеф в ЦСКА: Има криза в отбора


Шеф в ЦСКА: Има криза в отбора
Снимка: БГНЕС

1146 0

Мениджърът на ЦСКА Стойчо Стоилов заяви, че ще се потърси причината за кризата в отбора в последните срещи и неубедителната игра в последните мачове. Отборът на Стамен Белчев направиха обрат срещу Пирин в последните минути на двубоя, но през останалата част не показаха особено добра игра.

"Имаше умора. Ние имаме криза в играта и това е видно. Работим върху това да я отстраним. Влизаме в плейофите. Мисля, че треньорите ще намерят причината и тя ще бъде отстранена", заяви Стоилов.

"Има отстъпление в играта на отбора. Може би новите играчи още не могат да се адаптират към стила на игра на ЦСКА. Това ще го каже старши треньорът. Аз не мога да коментирам. Може и шампионските амбиции да понатежават. Ако искат футболистите да играят в ЦСКА и в голям отбор, това не трябва да е оправдание".

"До мача с Левски не виждам лично причина да се говори специално с играчите. Всеки един от тях знае какво представлява този мач. Няма нужда от мотивиране специално за този мач. Ако има нужда някой играч от мотивация за мача с Левски, значи не е за ЦСКА“, каза още Стоилов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички