Сериозно предложение: Араби се опитват да изкушат лидера в ЦСКА Амос Юга


Сериозно предложение: Араби се опитват да изкушат лидера в ЦСКА Амос Юга
Снимка: CSKA.BG

3324 0

ЦСКА се насочва към началото на новия сезон у нас, окомплектовайки напълно състава си. "Армейците" до голяма степен осъществиха желаещите входящи и изходящи трансфери, проведоха по-голямата част от подготовката си, а в края на седмицата се връщат в столицата.

Целта

"Червените" няколкократно дадоха да се разбере, че не желаят да се разделят с ключови за състава си футболисти, отхвърляйки сериозни оферти. На "Армията" са решени да надградят, за да успеят най-накрая да свалят от трона на Първа лига Лудогорец.

Не с такива намерения обаче е арабски клуб, който има намерение да привлече един от лидерите в редиците на 31-кратните шампиони. Това информира "Тема Спорт".

Изкусителна оферта

От споделеното става ясно, че въпросният тим от югозападна Азия вече се е свързал с родния гранд за евентуално привличане на Амос Юга. Отправено е запитване за неговата цена. Твърди се, че "армейците" не са дали категоричен отказ за подобна сделка, а проучват възможностите. 

Арабите същевременно изкушават със гръмко предложение 30-годишния полузащитник. Това от своя страна налага "червените" да се застраховат с намирането на негови потенциални заместници. Юга бе силно желан и през зимата, но все решение да преподпише контракта си с отбора в края на април.

Междувременно желан от столичния гранд нападател изглежда така и няма да акостира на "Армията".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички