Сериозни кадрови проблеми пред Нестор Ел Маестро


Сериозни кадрови проблеми пред Нестор Ел Маестро
Снимка: БГНЕС

2656 0

Нито един от футболистите на ЦСКА, които бяха в лазарета в началото на паузата за мачове на националните отбори, не е възстановен от своята контузия. Очакванията бяха, че поне двама измежду капитана Юрген Матей и десните крайни защитници Мартин Стойчев и Иван Турицов ще бъдат на линия за предстоящото в събота гостуване на Локомотив София. Това обаче няма да се случи, тъй като те все още не са подновили тренировки със своите съотборници, пише Тема Спорт.

Нидерландският централен бранител е с мускулна травма в бедрото и се очаква да поднови пълноценни занимания в началото на следващата седмица. Ситуацията с родните играчи, отпаднали от националните селекции на Илиан Илиев и Александър Димитров, е по-деликатна. Те се нуждаят от почивка и трябва постепенните им натоварвания да бъдат премерени много прецизно. Турицов се завърна в игра за мача с Ботев Пловдив, но очевидно това бе прибързано решение и напусна преждевременно терена още в 20-ата минута. Младежкият национал Стойчев пък има проблеми още от престоя си в Арда, които червените опитват да разрешат.

Още: ЦСКА започва изграждането на изцяло нова база

Още един ключов играч на Нестор Ел Маестро е със сериозна травма

Още през миналата седмица стана ясно, че Тобиас Хайнц, който е с увредени връзки на глезена, е под въпрос за мачовете с Локомотив Пловдив и Левски.

Така никой от изброените футболисти няма да е на разположение на Нестор Ел Маестро за съботната визита на Локо Сф в „Надежда“.

В класирането в Първа лига "червените" са трети с 54 точки. Те са и полуфиналисти за Купата на България, където ще се изправят срещу Ботев Пловдив.

Още: Епизод пореден: Появи се нов мераклия за Иван Турицов от ЦСКА?

 

За какъв период от време е договорът на Фернандо Каранга с ЦСКА?

Бивш играч на ЦСКА, наказвал Левски, донесе трофей на страната си (ВИДЕО)

В ЦСКА са решили - двама българи ще се завърнат, а трети отново ще бъде пратен под наем?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички