Серджиу Буш: #k**zalevski (СНИМКА)


Серджиу Буш: #k**zalevski (СНИМКА)

3101 0

Вече бившият нападател на ЦСКА Серджуи Буш разбуни духовете в българския футбол и подразни цяла "синя" България, след като в една от социалните мрежи написа #k**zalevski под една от последните си снимки с играчи на "червените".

Както е известно, румънският нападател премина на "Българска армия" със свободен трансфер и записа 10 гола, включително и попадение във вратата на Вечния съперник.

Със силните си изяви той си уреди трансфер в Шефилд Уензди, но в навечерието на своето преминаване на Албиона, той даде да се разбере какво мисли за своя тим, както и за "Левски".

"ЦСКА е голямо семейство и съм горд и щастлив, че съм част от него. Вече ми липсват моите момчета. Желая всичко най-хубаво на отбора и през лятото ще бъдем шампиони!!! Само ЦСКА", написа в Инстаграм Серджиу Буш, който сложи и хаштаг "k**rzalevski", което подразни всички фенове на отбора.

В момента тече кампания на феновете, които заливат с имейли английската Футболна асоциация и ръководството на Шефилд в опит да осигурят на нападателя солидно наказание.

Ето и въпросния пост на Буш:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички