Томов: Истината за парите от Буш е някъде по средата


Томов: Истината за парите от Буш е някъде по средата

1955 0

Председателят на Надзорния съвет на ЦСКА Александър Томов коментира трансферната сума, срещу която Серджиу Буш бе продаден в английския Шефилд Уензди. Както е известно, таблоидът The Sun" написа, че сумата е милион паунда, докато официално в България се знае само за 500 000 евро. Томов бе забелязан на летище "София" днес, откъдето ще отлети за Турция, където отборът е на лагер.

"Това са журналистически интерпретации. От английския клуб сложиха клауза за конфиденциалност, но горе долу по средата от това, което се пише. Смятам, че постъпихме правилно, като продадохме един сериозен футболист", заяви Томов пред журналистите.

Томов разкри, че в Анталия ще види свършеното с отбора дотук, като предстоят отчет на треньорското ръководство и среща с футболистите.

По отношение на селекцията босът на "червените" обяви, че клубът ще привлече още 1-2 нови играчи и една продажба.

"Може би ще има още 1 или 2 нови попълнения. Максимум още един изходящ трансфер ще направим, на изток. Очаквайте към края на лагера повече информация. Няма как да е Тони Силва. С него нещата са по-особени и няма да рискуване. Имаме оферта, но не е окончателна. Ние не сме в момента склонни да търсим продажба на всяка цена. Не бива да забравяме, че евентуалните доходи от Европа ще бъдат много повече", отбеляза той.

Политикът обяви, че очаква силен мач за отбора срещу Стяуа днес и говори и за битката за титлата.

"Битката е ясна, имаме много силен съперник , но това е за благото на българския футбол. Залагат се основите на качествено нов ЦСКА", сподели Томов.

Накрая силният човек на "Армията" опроверга слуховете за скандал между него и капитана Валентин Илиев, наричайки ги "поредните спекулации".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички