Серджиу Буш бръкна в джоба на ЦСКА


Серджиу Буш бръкна в джоба на ЦСКА

2322 0

Румънският нападател Серджиу Буш се контузи и няма да играе поне месец за Шефилд Уензди. Тази лоша новина бърка и в джоба на ЦСКА. "Червените" се надяват на допълнителни бонуси от продажбата на звездата си.

В касата на ЦСКА първоначално бяха преведени 500 хиляди евро за правата на Буш, които временно потушиха напрежението в клуба, породено от финансовата криза. Александър Томов и подчинените му лансираха солидни допълнителни бонуси при изиграни минути, голове и евентуално влизане във Висшата лига.

Мениджърът на Шефилд Уензди Стюарт Грей разкри, че румънският нападател е получил травма в слабините. В мача с Брайтън по-миналата събота Буш бе принудително заменен. Футболистът изпитва силна болка само при ходене и за това ще получи почивка.

Привлеченият от ЦСКА за заместник на Буш - Стефан Николич, се развихри на последните тренировки на "червените". Черногорецът вкара няколко майсторски попадения в учебна игра. Николич не успя да се разпише в нито една контрола в Анаталия, което постави под съмнение титулярното му място. Фаворит е Орелиен Жоаким, но шансовете на Николич сериозно се увеличиха, пише "Меридиан мач".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички