Селекцията не е приключила, ЦСКА очаква още трима нови играчи


Селекцията не е приключила, ЦСКА очаква още трима нови играчи
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

6603 0

Лятната селекция в ЦСКА не е приключила, въпреки че вече бяха привлечени шестима нови играчи. Това са вратарят Марин Орлинов, защитниците Сейни Санянг и Браян Кордоба и нападателите Майкъл Естрада, Матиас Фаетон и Данило Асприля.

Още трима нови на "Армията"

До края на трансферния прозорец в Борисовата градина се очакват още три нови попълнения, твърди "Тема спорт". "Червените" се нуждаят от подсилване в защита и в средата на терена. И Саша Илич заяви, че иска още нови играчи след нулевото равенство срещу Хебър на старта.

Очаква се наставникът да направи промени в състава си за предстоящото домакинство на Крумовград в петък от 21:00 часа. Той ще хвърли всички нови полеви футболисти в сблъсъка, макар че никой от тях не е добре адаптиран, а някои се намират и в лоша физическа форма. От първата минута ще стартират Сейни Санянг, Браян Кордоба и Матиас Фаетон, който бе най-острият играч на ЦСКА в Пазарджик след появата си на почивката.

Очаква се Кордоба и Асприля да направят официален дебют с "червената" фланелка. След изтърпяно наказание за "армейците" се завръща Иван Турицов. А един от младите в състава на "червените" изрази разочарованието след недобрия старт на сезона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички