Сектор Г: Възмутени сме от селските мераци да се правят пари на наш гръб


Сектор Г: Възмутени сме от селските мераци да се правят пари на наш гръб
Снимка: Иван Йочев

1169 0

"Фен клуб Сектор Г" организира екскурзия до Сандански за феновете, които искат да посетят срещата на ЦСКА срещу Вихрен.

Двубоят е на 11-и октомври и е от 15:00 часа, а домакините обявиха невероятната цена от 10 лева на билет за всеки, който иска да подкрепи "червените".


"Пътуването ще бъде с автобус. Цената е 13 лева. За хора, които притежават от новите членски карти на фенклуб „Сектор Г” и за лица под 18 години, пътуването ще бъде с цена 10 лв. Сборният пункт е в неделя, точно в 09:45 часа на паркинга на ст. "Българска армия". Тръгването ще бъде точно в 10:00 часа. Моля не закъснявайте! Пътят е с дължина около 160 км., като има предвидени почивки и пристигане час преди мача.

Билетът за мача е с цена 10 лева като ще може да се закупи на място. Агитката ни ще бъде настанена в сектора за гости зад вратата. Изказваме поредното си възмущение към селските мераци на ръководителите на домакините, които отново решиха, че могат да правят пари на гърба на „червените” фенове", написаха от фенклуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички