Сектор Г с любопитен пост преди подновяването за ЦСКА: Този път няма да говорим за титли и купи


Сектор Г с любопитен пост преди подновяването за ЦСКА: Този път няма да говорим за титли и купи
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1710 0

Подновяването на сезона в българската Първа лига наближава и вече чука на вратата. Дни преди това да се случи организираните привърженици на ЦСКА от "Трибуна Сектор Г" излязоха с любопитна публикация в страницата им в социалната мрежа Facebook.

Тя започва с признанието, че този път няма да се говори за титли и купи, въпреки че това е най-важното. Запалянковците споделят, че в момента е един от най-силните периоди на Сектор Г, като призовават подкрепата да не стихва.

Както е известно, ЦСКА ще домакинства на Националния стадион "Васил Левски" за никак не малък период от време. Феновете се надяват подкрепата от "Българска армия" да се премести и там. Ето и какво гласи публикацията без редакторска намеса:

Още: Без точка от над половин век: ЦСКА тормози Ботев Враца с плашеща статистика

Сектор Г обяви, че е в един от най-силните си периоди

Сектор Г ще продължи да подкрепя ЦСКА и на Националния стадион

"Армейци,

Началото на пролетния полусезон вече чука на вратата. Този път няма да говорим за титли и купи, въпреки че това е есенцията на съществуването на нашия клуб и винаги ще бъде така.

Въпреки че временно сме извън нашия дом, бихме искали ентусиазмът, който показахме през изминалата година, да не стихва и на Националния стадион. Нека затвърдим нивото, което поддържаме и подкрепата ни да се засилва с всеки изминал мач. В момента расте ново поколение армейци, които имат удоволствието да се наслаждават на един от най-силните периоди на "Сектор Г" през годините, а повярвайте ни, нямаме намерение да спираме. Единствено и само от нас зависи какво ще оставим на нашите деца и пътят ни е само напред и нагоре!

Всички заедно като юмрук!

Още: "Не може "Българска армия" да е на първо място за ЦСКА, няма такъв филм!"

За ЦСКА и дружината!" - написаха от "Трибуна Сектор Г". А въпреки че сезонът се подновява в неделя за "армейците", то се появи информация, че селекцията не е приключила и че ЦСКА оглежда футболисти за 3 позиции.

"ЦСКА кара някой да блесне всеки сезон": В Турция с първи впечатления от Дюкенс Назон

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички