"Не може "Българска армия" да е на първо място за ЦСКА, няма такъв филм!"


"Не може "Българска армия" да е на първо място за ЦСКА, няма такъв филм!"
Снимка: Lap.bg

1994 0

Доста любопитно мнение бе изразено от бившия футболист и треньор в ЦСКА Ангел Червенков. То идва на фона на реконструкцията по стадион "Българска армия", която след години очакване най-сетне бе задействана и съвсем скоро трябва да се започне събарянето.

Сред някои "червени" привърженици се прокрадва мнението, че именно стадионът е цел номер 1 пред клуба в момента. Червенков обаче категорично не е съгласен с това и сподели, че винаги най-голямата цел е тимът да е шампион и няма как това да остана на втори план.

"Когато се говори за ЦСКА, не може титлата да е поставена на второ място, а на първо да е стадионът. Невъзможно е! Няма такъв филм! Стадионът в изключително важен. Добре е да имаш хубав дом, който отговаря на европейските стандарти. От това по-хубаво няма, но титлата винаги е стояла като цел номер 1. Всичко останало е пропилян сезон" - сподели той пред "Мач Телеграф".

Още: Фернандо Каранга или Майкъл Естрада срещу Ботев Враца? Нестор Ел Маестро е взел решение за стартовия състав на ЦСКА

Освен това опитният наставник вярва, че "армейците" са свършили добра работа на подготвителния лагер в Турция и че вярва, че пролетта ще бъде по-силна от есента за тима. Той очаква с интерес да види и в какво състояние е завърналият се Фернандо Каранга.

В какво състояние се завръща Фернандо Каранга в ЦСКА?

Фернандо Каранга записа повторен неофициален дебют за ЦСКА

"Мисля, че от това, което виждаме, са свършили доста сериозен обем от работа в Турция. Имаше вътрешни намествания в отбора. В движение някои играчи бяха преотстъпени или продадени, а друго бяха привлечени. Според мен ЦСКА би трябвало през пролетта да изглежда по-добре от есента. Дано са направени нужните анализи от представянето в последните месеци, за да могат да извлекат максимума, защото наистина ги чака една много интересна пролет, която ще е задължаваща. Отборът има потенциал. Въпросът е как ще го развие и реализира.

За всички е интересно Фернандо Каранга в какво състояние е и дали ще се включи подобаващо. През предходния му престой статистиката му е доста по-добра от тази на Дюкенс Назон. Много полезен беше Назон в някои мачове. В други - видяхме тотална безидейност и не отговаряше на нивото на отбора. Ако се е изчерпал, е по-добре да бъде махнат и го продадоха. Плюс това се връща познато име. Ако Каранга е в подобаваща форма и има успеваемост с головете, ще бъде от голяма полза за ЦСКА" - сподели още Червенков. А в Турция вече имат първи впечатления от Назон и направиха коментар и за ЦСКА.

Разкрито: ЦСКА иска да смени Шопов с нигериец от Ботев, пловдивчани предлагат друг

Лудогорец респектира, ЦСКА почти без грешка, а Левски с шанс да се "поправи" при подновяването на Първа лига

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички