Сектор "Г" организира екскурзия за дебюта на Любо Пенев в ЦСКА


Сектор "Г" организира екскурзия за дебюта на Любо Пенев в ЦСКА

2133 0

Феновете на ЦСКА, обединени под "Фен клуб сектор Г", спазват традицията и организират пътуване до Стара Загора, където "червените" гостуват на Берое в петък (1-и май). 

Двубоят може да се окаже дебютен за Любослав Пенев, за когото стана ясно днес, че е новият треньор на тима. В Стара Загора тимът ще пробва да спре серията си от 8 мача без отбелязан гол и без победа. 

Ето и съобщението на "Фен клуб сектор Г": 

Фен клуб Сектор Г" организира екскурзия за мача в Стара Загора между Берое и ЦСКА София.

Двубоят ще се играе в петък (1-ви май) от 18 часа, денят е официален празник и е почивен. Пътуването ще бъде с автобус , като цената е 15лв. за хора с членски карти на "Фен клуб Сектор Г" и 18лв. за хората без карти.

За лица под 18 години, пътуването ще бъде с цена 10лв. Тръгването е в петък, точно в 12:00 часа от паркинга на ст."Българска армия".

Пътят е с дължина около 230км., като има предвидени почивки и пристигане около час преди мача. Последен срок за записвания - четвъртък (30-и април) в 19:00ч. Заплащането става на място при отпътуването!

За да пътувате с нас е нужно да попълните платформата в сайта или да се обадите на телефон 0876194855, като е нужно да оставите две имена и номер за връзка. ЗАПИШЕТЕ СЕ СЕГА: >>> http://fanclub.sectorg.bg/tour.php?tour_id=20

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички