Сдружение кара босовете да се замислят: Представете си 10 000 пред парламента с Гриша и Дани Ганчеви отпред


Сдружение кара босовете да се замислят: Представете си 10 000 пред парламента с Гриша и Дани Ганчеви отпред
Снимка: Фейсбук

20554 0

Едно от най-активните сдружения около ЦСКА - "Червени сърца", сподели подробна позиция след последните събития около 31-кратните шампиони. 

Организацията се обърна с "червена харта" по отделно към фенове, собственици, футболисти и треньори, за да им посочи правилен път в развитието на клуба.

Любопитен бе текстът, предназначен за босовете на клуба, с който ръководните фактори на "Армията" бяха помолени да направят всичко възможно за големите цели на ЦСКА, включително дългоочаквания нов стадион. 

Позиция на сдружението

ЗА СОБСТВЕНИЦИТЕ:

Уважаеми Господа, вие давате собствените си пари, за да управлявате този велик софийски клуб. Никой не отрича това. Вашите действия са наблюдавани от безкрайно много различни по образование, ценз и възпитание хора. Някои виждат във ваше лице спасители, а други врагове на любимия отбор. Дори да искаме да не е така, ние не сме в състояние да го променим. Само победите ни обединяват всички! Тогава критици и ласкатели всички те са заедно, щастливи са и се прегръщат. Но на следващия ден всичко започва отначало.

Камъка и Сизиф... Сигурни сме, че не си мислите, че е възможно всички да ви обичат...Невъзможно е. На земята отдавна да има мир и благоденствие за всички, ако беше така. Трябва да сте готови да изтърпите както най-яростните критики, така и лигите на лакеите. И едните и другите са фенове на ЦСКА. Трябва да приемете, че в критиката обаче има и добронамерена такава. Факт е, че без коректив човек лесно се отклонява от верния път. Ние обаче трябва да бъдем обединени, защото заедно трябва да правим крачките напред. Стадиона ни изглежда като "изоставено нещо". Няма да го описваме сега, но наистина е безумно. Имате нашата пълна подкрепа за реновирането му. Изведете ни на площада на протест ако е необходимо, но вие трябва да сте най-отпред. Представете си 10 000 пред парламента с Гриша и Дани Ганчеви отпред. Само докато го заявим и всички разрешителни ще дойдат. И когато блесне новия стадион, пак ще трябва да сме заедно", пишат от Сдружение "Червени сърца" в част от позицията си.

Вижте дали ЦСКА отнесе глоба от БФС след последния кръг!

* В публикацията по-долу прочетете цялата "червена харта" на сдружението:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички