Сашо Томов за акциите на Манджуков: Измислици!


Сашо Томов за акциите на Манджуков: Измислици!
Снимка: БГНЕС

3267 0

"Изцяло измислена информация" била тиражираната от някои медии новина, че бизнесменът Петър Манджуков иска да придобие контролния пакет акции на ЦСКА. Това заяви босът от Борисовата Александър Томов късно в събота вечерта след нулевото равенстно на "армейцтие" със Славия.

"Господин Манджуков е втори по величина след мен, обясни Лупи. - Трябва да благодаря на хора като него. Решихме премията на футболистите да бъде 50:50 между мен и него, но това е приятелско разбиране".

Томов обясни също за равенството с "белите", че нищо съществено не се е случило и то няма да отклони отбора и клуба от поставените цели. Той добави всичко при "армейците" е нормално и те са на финалната права да решат всички текущи проблеми, които тревожат ръководството. "Пропуснахме много. Славия игра 90% в защита и с контраатаки. Жалко, че почти сигурен мач не спечелихме. Гледаме напред. Случавт се такива неща във футбола. Разбира се, решаващият мач е на 21-и ноември с Лудогорец, коментира Томов. - Не смятам, че се е случило нещо извънредно. Мачът като цяло премина коректно и не мисля, че тази случка е нещо особено. Нямаше някакви тежки проблеми. Вратаря на Славия няма право да е пейката и не се знае защо е там, провокациите са явни. Те са безкрайно щастливи и радостни, очевидно това е победа за тях. Между другото такива неща стават доста често (за смяната на делегата). Трябва ръководството на БФС да се стреми към справедливост. Жалко е, че има такива мачове, да атакуваш 90 минути, но да не вкараш гол. Не виждам причина да се отнема точка на ЦСКА. Много неприятен е случаят Пакурар. 250 000 евро за няколко мача. Това е по решение на ФИФА, но има решение на ФИФА и по случая Мерсин. Имаме да получаваме многократно повече отколкото да даваме по случая Пакурар. Ще ви докладваме за финансовите резултати една година по-късно. Като цяло имаме позитивна тенденция и това ще си проличи в сумата, която ще чуете".

Той добави, че от ЦСКА водят разговори с БФС за деня и часа на дербито с Лудогорец, като посочи, че според него нищо не пречи на шампионите да играят в събота, когато повече хора ще могат да посетят срещата, и даде за пример, че Ливърпул има двубой в неделя преди да дойдат в София.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички