Лупи забранил да се говори за пари в ЦСКА, но обещал премии за боя по Левски


Лупи забранил да се говори за пари в ЦСКА, но обещал премии за боя по Левски

1602 0

Александър Томов забранил да се говори за пари в ЦСКА, но обещал премии за победата над Левски във вечното дерби в събота с 3:0. Бившият политик, който е силният човек на "Армията" в момента, не беше на трибуните на "Васил Левски", за да види големия успех, защото бил болен.

"Болен съм и нямаше как да бъде на стадиона. Много труд хвърлихме и победата ни е заслужена. Тя е плод на много любов, вече се вижда, че всички сме едно цяло - футболисти, треньори, фенове. Прекрасен мач за ЦСКА", каза Томов пред Канал 3.

Лупи за пореден път обеща, че всички дължими заплати, премии, бонуси на играчите ще бъдат изплатени. До момента клубът дължи сериозни пари на футболистите. "От известно време съм забранил да се говори за пари. Разбира се, че ще има премии. Съгласно нашия правилник те са достатъчно високи и играчите ще бъдат доволни, обясни Томов. - Всичко ще им бъде изплатено, защото сме коректни. Знаете през какво минахме последните месеци. Имахме плащания към повече от 150 човека - дългове, милиони. Тежко беше, но се справихме".

Шефът на ЦСКА остана доволен, че мачът не е бил отложен заради лошите метеорологични условия. Дори благодари на левскарите, че не са се съгласили мачът да не се играе. "Мачът се проведе при много тежки условия. Смятахме да го отложим с един ден. Благодарим на съперника, че не се съгласи, заяви той. - Този мач е голяма победа на Стойчо Младенов. Той направи отлична тактика за тези условия и тежкия терен, надиграхме ги. Всеобщо решение на ръководството е да не говорим за титла. Вървим по възходящ път, но има още много мачове. Има поставена задача да се побеждава във всеки мач. Буш е голмайстор, нормално е да бъде следен от различни отбори. Още на мача с Литекс имаше четирима агенти на клубове, които го следяха. Това, че има интерес още нищо не значи, докато няма конкретна оферта. А и няма да продаваме на всяка цена, защото ни трябва състав, който да постига успехи. Цената на тези футболисти расте сериозно. След 5-6 месеца ще е по-висока. Сега гледаме напред, не трябва да се главозамайваме. Вечното дерби винаги е тежък мач. Какво по-хубаво от това да спечелиш шест поредни пъти за една календарна година. Очевидно е, че този състав на ЦСКА е по-силен от Левски. Стремим се към максимален аванс от точки, предстоят още много мачове".

ВИЖ ТУК ВЕЧНОТО ДЕРБИ В СНИМКИ:

ОПИЯНЕНИЕТО НА ЕДИН ОТБОР: ЦСКА ЛИКУВА СЛЕД 3:0 НАД ЛЕВСКИ

СТОЙЧО С ШЕСТИЦАТА - НОВА ПОДИГРАВКА С ЛЕВСКИ

ОТБОР И ФЕНОВЕ НА ЦСКА ЗАЕДНО В РАДОСТТА СЛЕД БОЯ ПО ЛЕВСКИ

СЕКТОР "Г" СЕ РАЗДАДЕ ВЪВ "ВЕЧНОТО ДЕРБИ" И ПОЛУЧИ 3:0

АГИТКАТА НА ЦСКА ДРАЗНИ ЛЕВСКАРИТЕ С ПЛАКАТИ

ГОРИ, ГОРИ СИНЬО ШАЛЧЕ...

НА ЛЕВСКАРИТЕ САМО ЕДНА ХОРЕОГРАФИЯ ИМ ОСТАНА...

ТРОЙНА РАДОСТ ЗА ЦСКА: СИЛВА, БУШ, ГАЛЧЕВ И ЛЕВСКИ ПАК Е НА КОЛЕНЕ

В ДЕСЕТКАТА! СНЕЖНА ТОПКА НОКАУТИРА СТОЙЧО

"СИНЬОТО" УНИЖЕНИЕ СТАНА ТРАДИЦИЯ ВЪВ "ВЕЧНОТО ДЕРБИ"

СИЛВА И БУШ ЗАЯВИХА ШЕСТИ ПОРЕДЕН "СИН" СРАМ В ДЕРБИТО

ВСИЧКИ ГАЛЕРИИ НА SPORTLINE.BG ВИЖ ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички