Саша Илич: Вече мислим за Левски, Славия се брани много добре


Саша Илич: Вече мислим за Левски, Славия се брани много добре
Снимка: Lap.bg

1239 0

Предводителят на ЦСКА - Саша Илич, беше доволен след победата с 2:0 над Славия.

„Играхме един труден мач срещу сериозен противник, който предпочиташе да играе на контраатаки и е воден от един много добър треньор като Загорчич. Вкарахме два бързи гола и след това ни стана по-лесно“, стартира Илич.

„През първото имахме пет-шест шанса за центрирания и възможност за опасности, но е трудно да играеш срещу отбор, който се отбранява доста сериозно и „ниско“ по терена. Започнахме агресивно второто, но отново казвам, когато вкараш два гола, става доста по-лесно. Направихме си сами лесен мача. Индивидуалната акция на Бамба беше добра и влезе първият гол, след което тръгна играта ни“, продължи сърбинът.

„Важно беше да победим в седмицата преди Левски. Това, което като очаквания имаме за тях, то мачът ще бъде решен от индивидуални изпълнения, макар да се срещат два добри отбора. Създадохме добра атмосфера с победата днес. Честно да ви кажа въобще не сме говорили за Левски, а само за Славия. Сега тепърва почваме да мислим за тях“, завърши треньорът на "червените".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички