Саша Илич с първи думи за трансфера на Хайнц в ЦСКА, сподели очакванията си за пролетния дял


Саша Илич с първи думи за трансфера на Хайнц в ЦСКА, сподели очакванията си за пролетния дял
Снимка: Ivaylo Borisov / LAP.bg

1428 0

От ЦСКА споделиха видео в своя официален YouTube канал, в което наставникът на тима - Саша Илич, даде интервю по време на подготовката на футболистите на "армейците" за пролетния дял от кампанията.

"Искам да пожелая много здраве и щастие на играчите и да направим подготовката по възможно най-добрия начин. Нуждаехме се от почивка, тъй като започнахме да тренираме много рано - още през юни. Надявам се, че всички са си починали добре и идват готови за началото на подготовката", каза Илич.

"Смятам, че месец и половина е достатъчно време играчите да се подготвят както трябва, за да влезем в пролетния полусезон. Най-важното е да нямаме контузии и всички да бъдат здрави. Подготовката ще бъде по-кратка, заради Световното, но мисля, че 5 седмици са напълно достатъчни, за да бъдем на топ ниво в първенството".

"Заедно с хората от клуба взехме решение за играчите, които отидоха под наем, че това е най-доброто за тях, тъй като там ще имат повече възможности за игра. В бъдеще със сигурност ЦСКА, и аз като треньор, ще разчитаме на тях".

"Тобиас Хайнц е изключително качествен футболист, който има фантастична статистика в предния си отбор. Мисля, че ще ни помогне много, искам да използвам възможността да го приветствам като добре дошъл. Той е късметлия, тъй като играчите го възприемат добре и има бивш съотборник в лицето на Линдсет. Периодът по аклиматизация за него може да мине доста бързо и очаквам да ни помогне за борбата за титлата".

"И преди съм го казвал, ако се появи някой качествен играч, аз съм "за" да дойде при нас. Доволен съм и от тези футболисти, с които разполагам. В момента си пожелавам всички да бъдем здрави, да направим най-добрата подготовка и да влезем в борбата за титлата напълно готови. Няма да ни бъде леко, ще гледаме мач за мач", завърши сръбският специалист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички