Саша Илич респектира играчите с дейно участие във всяка тренировка на ЦСКА


Саша Илич респектира играчите с дейно участие във всяка тренировка на ЦСКА
Снимка: Lap.bg

3063 0

Треньорът на ЦСКА Саша Илич не отстъпва по нищо на футболистите си. Сърбинът показва нагледно на играчите как да тренират и им взема респекта с това, пише "България Днес".

Наставникът взима участие в почти всички тренировки на отбора. На 44 години той е в отлична физическа форма и показва невероятен хъс в тренировките, с който дава пример на футболистите как трябва да се борят във всеки мач.

Илич се раздава до последно в играта "квадрат", при която двама футболисти са в центъра и гонят топката, която си подават играчи, застанали в кръг около тях, като нямат право да докосват кълбото повече от веднъж.

Понякога сърбинът действа на ръба на грубостта и често играчите си патят от шпагатите му. Илич е майстор и в игрите джитбол и малки вратички, където неговият отбор почти винаги е победител.

Легендата на Партизан е спечелил за кратко респекта на всички в ЦСКА и е много близък с играчите, но когато трбва, е достатъчно строг с тях. В ЦСКА в момента колективът е отличен, а методите на треньора се възприемат от всички. А ето какво далечно "постижение" може да изравни ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички