Саша Илич опитва да намали напрежението в ЦСКА със специален подход


Саша Илич опитва да намали напрежението в ЦСКА със специален подход
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2290 0

Наставникът на ЦСКА Саша Илич се е заел със задачата да успокои своите играчи и да намали напрежението преди двубоя с Левски в последния им мач за сезона. "Червените" все още имат шанс да спечелят титлата, но за целта трябва да победят "сините", както и да чакат грешна стъпка на Лудогорец.

Къде да гледаме двубоя Левски - ЦСКА?

Илич в опит да намали напрежението

Припомняме, че отборът сдаде върха в предишния кръг, когато завърши наравно с ЦСКА 1948 след много слабо представяне, породено най-вече от огромното напрежение. Именно заради това Илич е провел индивидуален разговор с всеки от играчите, като им е вдъхнал увереност, пише "Тема спорт". Бившият плеймейкър на Партизан е 10-кратен шампион на Югославия и Сърбия и със сигурност притежава шампионския манталитет, нужен на ЦСКА в предстоящата битка с Левски. След мача с ЦСКА 1948 Илич бе разочарован именно от липсата на самочуствие.

"Първото и единствено нещо, което не ми хареса и смятам, че е главна причина да не стигнем до победата е страхът. Футбол не се играе със страх. Видях желание, борба и агресивност, но футбол не се играе със страх. Предполагам, че на футболистите им е било трудно да играят под такова напрежение. Може би това е нормално, защото в предишните години никога не сме били толкова близо до титлата, да я държим в нашите ръце", коментира Илич след мача в събота. От клуба пък се опитаха да надъхат феновете на тима, които обаче не са никак обнадеждени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички